Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Αρτινούς και τις Αρτινές Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με υγεία, πρόοδο, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και οικογενειακή ευτυχία.

Το 2018 αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό έτος για το Δήμο μας, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός σε όλους τους τομείς.

Και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εντατικά πάνω στους βασικούς άξονες τους οποίους εξ’ αρχής έχουμε θέσει:

Τα αναπτυξιακά έργα και την καθημερινότητα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης μας και θα βελτιώσουν τις υποδομές προς όφελος των συμπολιτών.

Την τουριστική ανάπτυξη και τον πρωτογενή τομέα, όπου έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολλά, σημαντικά και στοχευμένα βήματα για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Τη νέα χρονιά συνεχίζουμε και εντείνουμε ανάλογες δράσεις, με στόχο να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και η Άρτα να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη.

Τέλος, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μέσα από συνεχείς δράσεις που υλοποιούμε.

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους!

 

 

Σήμερα το πρωί τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στο Δημαρχείο στρατιώτες από το ΚΕΝ Άρτας και η Φιλαρμονική του Συλλόγου «Σκουφάς».