Σε νέο χώρο στεγάζονται εδώ και λίγες ημέρες τα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων, καθώς μεταφέρθηκαν από την Περιφερειακή Οδό στο ισόγειο του Δημαρχείου. Για το σκοπό αυτό χρειάστηκε να γίνουν συγκεκριμένες εργασίες διαρρύθμισης και να κατασκευαστούν νέα γραφεία στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου, σε μέρος που μέχρι πρότινος ήταν ημιυπαίθριος. Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανήλθε σε 81.189 ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο όλες οι υπηρεσίες του Δήμου είναι πλέον συγκεντρωμένες στο Δημαρχείο, με αποτέλεσμα να εξυπηρετούνται καλύτερα οι συμπολίτες, καθώς παραπλεύρως στεγάζεται και το Κέντρο Κοινότητας και επιτυγχάνεται έτσι η καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα στην παροχή των υπηρεσιών.

Να σημειωθεί, ότι στον ίδιο χώρο που κατασκευάστηκε έχουν μεταφερθεί τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά και του ΟΓΑ, ενώ με την αξιοποίηση όλων των χώρων που έγινε το ισόγειο του Δημαρχείου έχει αποκτήσει πλέον εντελώς νέα μορφή, καθώς υπενθυμίζεται ότι στην είσοδο στεγάζεται ακόμη το Γραφείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης.