Με καθαρισμό του Λόφου Περάνθης πραγματοποιήθηκε η φετινή εθελοντική δράση του Let’s Do It από το Δήμο Αρταίων, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας και Συλλόγους της περιοχής.

Στον καθαρισμό συμμετείχαν εθελοντικές ομάδες, μέλη της σχολικής κοινότητας και πολλοί συμπολίτες. Καθαρίστηκε η περιοχή κάτω από το Νοσοκομείο της Άρτας, με τους συμμετέχοντες να στέλνουν όχι μόνο μήνυμα εθελοντισμού, αλλά και της σημασίας της προστασίας ιδιαίτερα κατά τους επερχόμενους καλοκαιρινούς μήνες του Λόφου Περάνθης, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης και σημαντικό πνεύμονα πρασίνου.

«Συμμετέχουμε και φέτος στην καμπάνια του Let’s Do It, αυτής της πολύ σημαντικής εθελοντικής δράσης, με στόχο να μεταφέρουμε σε όλους το μήνυμα και την αξία του εθελοντισμού. Ως Δήμος Αρταίων εργαζόμαστε μεθοδικά στο συγκεκριμένο κομμάτι, με στόχο την ενεργοποίηση όλων των συμπολιτών μας. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε δημιουργήσει και το Μητρώο Εθελοντών, στο οποίο εγγράφονται συνδημότες μας που επιθυμούν να βοηθήσουν σε κάθε τι που λαμβάνει χώρα στην Άρτα. Η συμμετοχή του κόσμου και στο φετινό Let’s Do It κατέδειξε ότι οι Αρτινοί γίνονται χρόνο με το χρόνο όλο και  πιο ευσθητοποιημένοι, κάτι που μας γεμίζει με ικανοποίηση» ανέφερε σε δηλώσεις της η Αντιδήμαρχος Αρταίων Άννα Κουτρούμπα.