ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Δικαιώνονται οι κόποι σας κάνοντας περήφανους τους γονείς σας, τους εκπαιδευτικούς και την περιοχή μας»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αρταίων βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου που συγκέντρωσαν βαθμό πρόσβασης άνω των 17.000 μορίων και εισήχθησαν την περυσινή χρονιά σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός και στοχεύει στην ανάδειξη της αριστείας και στον έπαινο της προσπάθειας για τους μαθητές του Δήμου που διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις της περασμένης χρονιάς. Φέτος βραβεύτηκαν 45 μαθητές και μαθήτριες Λυκείων του Δήμου Αρταίων που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

«Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, η οποία αποτελεί δικαίωση των κόπων, των προσπαθειών και της αγωνίας που περάσατε» ανέφερε στο χαιρετισμό του προς τους φοιτητές –πλέον- ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Και συνέχισε: «Πολύτιμοι συνοδοιπόροι, βέβαια, σε αυτή την προσπάθεια οι γονείς σας και οι εκπαιδευτικοί σας, στους οποίους αξίζουν επίσης συγχαρητήρια. Αποτελείτε μια γενιά ανθρώπων στην οποία πρέπει εμείς οι μεγαλύτεροι να σας εμπιστευτούμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πράξη τα όνειρα και τους στόχους σας. Πλέον βρίσκεστε στην καλύτερη περίοδο της ζωής σας. Τα φοιτητικά χρόνια είναι αξέχαστα για όλους. Αποτελούν, όμως και την βάση πάνω στην οποία θα κληθείτε να χτίσετε το δικό σας μέλλον. Ως Δήμος Αρταίων θέλουμε να δημιουργήσουμε εμείς όλες τις απαραίτητες προοπτικές, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους. Επενδύουμε στα σχολεία, έχοντας διαθέσει ήδη 1,5 εκ. ευρώ για τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό τους. Προχωράμε όμως, και ένα βήμα παραπάνω, ασφαλίζοντας τους μαθητές κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σχολείο κάθε μέρα».

»Όλοι εσείς αποτελείτε τη νέα γενιά της Άρτας. Σας θέλουμε να μείνετε στην Άρτα και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο. Ευχή μας είναι ό, τι και αν κάνετε, όπου και αν πάτε να έχετε πάντα την πόλη σας μέσα στην καρδιά και στην ψυχή σας και να γίνετε οι πρεσβευτές της Άρτας σε όλη τη χώρα. Είμαστε ήδη περήφανοι για εσάς. Και εσείς κάνετε περήφανη την Άρτα» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων: ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Δημήτρης Βαρέλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων Ανδρέας Λώλος, οι Αντιδήμαρχοι Αρταίων Δημήτρης Σφήκας, Κώστας Ζέρβας και Γιώργος Λιλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Χαρακλιας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αναστασία Σίμου –Τάσιου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας Γιαννης Γεωργογιάννης, η Περιφερειακή Συντονίστρια Φιλολόγων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου Παρασκευή Χαμπηλομάτη, ο πατέρας Δημήτριος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλινίκου και ο Πρόεδρος των Φροντιστών Άρτας Κώστας Βούλγαρης. Την εκδήλωση συντόνισε η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Άρτας Ανθούλα Ζιώρη, την οποία ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν κατ’ αλφαβητική σειρά είναι:

ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΑΣΣΙ-ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΒΗΧΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΒΙΤΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΓΑΛΗΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΓΚΑΜΠΕΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΓΚΕΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΡΙΑ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΚΑΣΚΑΟΥΤΗ ΙΩΑΝΝΑ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΚΑΨΟΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΚΟΛΙΟΣ             ΧΡΗΣΤΟΣ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΚΟΥΡΤΕΣΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ-ΣΟΦΙΑ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΚΟΥΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΑΛ ΑΡΤΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ              ΝΙΟΒΗ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΚΩΣΤΑΣ         ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΛΥΡΟΥ          ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΜΠΑΚΟΛΑ ΑΝΔΡΕΑΝΑ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΘΩΜΑΣ ΕΠΑΛ ΑΡΤΑΣ
ΜΠΙΖΑΣ ΘΩΜΑΣ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΜΠΟΥΓΑ ΑΘΗΝΑ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΝΑΚΑ ΙΟΥΛΙΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ
ΝΑΚΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΡΟΒΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΡΟΒΙΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΣΑΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΕΥΣΤΘΙΑ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΣΥΓΓΟΥΝΑΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΤΣΙΩΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΦΙΛΙΠΠΑ ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΧΑΡΙΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ