Την ευκαιρία να διασκεδάσει και να χαλαρώσει, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, είχε η μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αρταίων. Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου στην αίθουσα του Συλλόγου «Σκουφάς». Τα παιδιά διασκέδασαν με την κλόουν Μελένια και πήραν δώρα από τον Άγιο Βασίλη!

«Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, που εργαζόμαστε καθημερινά και μεθοδικά, υπηρετώντας την τοπική μας κοινωνία. Ο Δήμος Αρταίων είναι πάντα πρωτοπόρος και στην καρδιά των εξελίξεων για την πόλη και τους συμπολίτες. Καλή Χρόνια με Υγεία!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Στο μεταξύ, χθες το πρωί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αρταίων μαζί με το Δ.Σ. των εργαζομένων της ΔΕΥΑ του Δήμου Αρταίων μοίρασαν παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Άρτας, καθώς και βασιλόπιτες στις υπηρεσίες εκείνες που οι εργαζόμενοι τους θα κάνουν αλλαγή χρονιάς εν ώρα υπηρεσίας, όπως σε όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου, το Στρατόπεδο, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, το Γηροκομείο και το τηλεοπτικό κανάλι ART TV.