ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Παρέχουμε άρτιες υποδομές, στηρίζοντας τον αθλητισμό της Άρτας»

Νέα εικόνα αποκτά το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αρταίων με τις εργασίες που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα. Ο προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε 290.500 ευρώ και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ τη μελέτη, τη δημοπράτηση και την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει ο Δήμος Αρταίων.

Τις εργασίες επιθεώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, μαζί με τον Πρόεδρο του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργο Πανέτα. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιηθεί η συντήρηση του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο, η τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού και η στεγανοποίηση της στέγης, ενώ ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης των αποδυτήριων και των εξωτερικών χώρων του Κλειστού Γυμναστηρίου (μεταξύ άλλων γίνονται βαψίματα, ξυλουργικές εργασίες, τοποθετούνται νέα καθίσματα στην κερκίδα κ.α.).

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η προμήθεια νέων μπασκετών και ηλεκτρονικών πινάκων, ενώ στα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ θα τοποθετηθούν νέοι τάπητες.

«Οι εργασίες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αρταίων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και πολύ σύντομα, με την ολοκλήρωσή τους, η εικόνα του Κέντρου θα είναι εντελώς διαφορετική. Οι εργασίες στο χώρο γίνονται και από εργαζόμενους της Κοινωφελούς Εργασίας, που έχουν έρθει στο Δήμο μας αυτό το διάστημα. Να θυμίσω ότι έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Άρτας, ώστε αυτό να μην κλείνει την χειμερινή περίοδο. Με αυτές τις παρεμβάσεις, αλλά και με την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του Κλειστού Τ9 στους Κωστακιούς και τη λειτουργία του γηπέδου εδώ και ένα χρόνο περίπου, δημιουργούμε μια εντελώς νέα εικόνα στις αθλητικές μας υποδομές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές και ασφαλείς υποδομές για αθλητές που καθημερινά έρχονται εδώ για να αθληθούν και να παίξουν, αλλά και μια πολύ ωραία εικόνα στις Αρτινές ομάδες καθώς και στις ομάδες που έρχονται από όλη τη χώρα για να παίξουν εδώ αγώνες. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.