Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) κ. Αντώνιο Μπέζα, πραγματοποίησε στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κα. Σοφία Γρύλλια και τη Διευθύντρια Προγραμματισμού Κωνσταντίνα Κωνσταντάκη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανέγερση του νέου Μουσικού Σχολείου στην Άρτα σε έκταση αρμοδιότητας της ΕΤΑΔ Α.Ε. στη θέση «Μητρόπολη Άρτας», στην κατασκευή του Εκθεσιακού Κέντρου Άρτας σε ήδη παραχωρημένο ακίνητο στο Δήμο Αρταίων, στην παραχώρηση δημόσιας έκτασης για την δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης και στην αξιοποίηση δημόσιων παραποτάμιων εκτάσεων.

Επίσης συζητήθηκαν λοιπά θέματα του Δήμου που σχετίζονται με την ΕΤΑΔ Α.Ε. και οι δυνατότητες συνεργασίας για την αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας προς όφελος των δημοτών.

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.  Θέσαμε στον κ. Μπέζα βασικές προτεραιότητες του Δήμου μας, σχετικά με τις δημόσιες ακίνητες εκτάσεις, που σχετίζονται με έργα που είναι εξέλιξη, καθώς και προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Αρταίων. Η συνεργασία μας θα έχει συνέχεια, ώστε επιτευχθεί η θετική έκβαση των θεμάτων μας. Ευχαριστούμε τον κ. Μπέζα για τη συνεργασία μας και ευελπιστούμε ότι η ΕΤΑΔ Α.Ε. θα αποτελέσει καλό συνεργάτη και αρωγό για την ανάπτυξη του Δήμου Αρταίων», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.