Βραβεία αλλά και δώρα tablet από τον Δήμο Αρταίων στους φοιτητές που αρίστευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Την καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών του Δήμου Αρταίων, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποίησε ο Δήμος Αρταίων με τηλεδιάσκεψη την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα στο Δημαρχείο. Η βράβευση, που περιελάμβανε τιμητικό έπαινο αλλά και Tablet, αφορούσε τους μαθητές και μαθήτριες Λυκείων του Δήμου Αρταίων, που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις με βαθμό πρόσβασης άνω των 18.000 μορίων και εισήχθησαν την περυσινή χρονιά σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ωστόσο, η φετινή βράβευση είχε και έντονο συγκινησιακό χαρακτήρα αφού ο πρόωρα χαμένος Βαγγέλης Δραγατάκης, ήταν ανάμεσα στα ονόματα των βραβευθέντων.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χριστόφορος Σιαφάκας, στον χαιρετισμό του συνεχάρη τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, συνομιλώντας με τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για τους στόχους, τα όνειρά τους και τις προσδοκίες τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Σιαφάκας  ανέφερε πως “Ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε να συνδράμουμε στον φοιτητικό σας προϋπολογισμό, με την χορηγία των tablet αλλά και  με τον ηθικό έπαινο της προσπάθειας σας. Είστε η νέα γενιά της Άρτας και εύχομαι ο επαγγελματικός σας βίος να ανθίσει στην πόλη μας”.

Στη βράβευση, εκτός από τους μαθητές συμμετείχε και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Παρασκευή Χαμπηλομάτη μετά από πρόσκληση που αποδέχτηκε, η οποία με την σειρά της χαιρέτησε και συνεχάρη όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους.