Σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου η παράταση.

Δίμηνη παράταση δίνεται στις συμβάσεις στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Αρταίων κατά δύο μήνες, ύστερα και από την κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Για το θέμα, είχε τοποθετηθεί πρόσφατα ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης,  με την ιδιότητα και του μέλους στο ΔΣ της ΚΕΔΕ στη συνάντησή του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, ενώ είχε θέσει το ζήτημα και στην ΚΕΔΕ, αλλά και στα αρμόδια Υπουργεία, τονίζοντας τη σημασία που θα είχε η παράταση των συμβάσεων στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και στην στήριξη του έργου του, αλλά και φυσικά στις ίδιες τις οικογένειες των ωφελούμενων.

Επιπλέον, το Δημοτικό Συμβούλιο, ομόφωνα  είχε στηρίξει το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για παράταση της χρονικής διάρκειας απασχόλησης των 110 ωφελούμενων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Αρταίων.

«Η εργασία που προσφέρουν οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι πολύτιμη και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό. Είμαστε χαρούμενοι που θα βρίσκονται στο Δήμο μας για επιπλέον χρονικό διάστημα. Θέλουμε να παραμείνουν στη θέση τους, όσο γίνεται περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιρογιάννης.