Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αρταίων ανακοινώνεται, η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας από την Δευτέρα 23 Μαΐου στις οδούς Γεωργίου Παπαγεωργίου, Νικηφόρου Αγγέλου, Δαμ. Στουδίτου και τμήμα της οδού Μπιζανίου μεταξύ των οδών Κώστα Παππά και Νικηφ. Αγγέλου, λόγω εκτέλεσης του έργου «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικών σημείων αστικού ιστού της πόλης της Άρτας», μόνο για το αναγκαίο χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Επιπρόσθετα, από την Δευτέρα 23 Μαΐου η πίσω πόρτα του 2ου Δημοτικού Σχολείου επί της Νικηφόρου Αγγέλου θα παραμείνει κλειστή, προκειμένου οι εργασίες που γίνονται να μην επηρεάσουν την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών προς το σχολείο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου έχουν ενημερωθεί μετά από σχετική επιστολή του Δήμου η οποία τοποθετήθηκε από τους εκπαιδευτικούς στο φάκελο επικοινωνίας, στη τσάντα του κάθε μαθητή.

Ο Δήμος ζητά την κατανόηση των δημοτών, διότι πρόκειται για έργο χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ με αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Τέλος, στους γύρω δρόμους πιθανόν να απαγορευτεί και η στάθμευση των οχημάτων λόγω στενότητας του χώρου, προκειμένου να μην εμποδίζεται η  διέλευση των μηχανημάτων του έργου.