ΑΔΑ:6ΑΝΡΩΨΑ-Ζ7Ξ

                                                                                        

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ                                                                 Άρτα:23/05/2019
ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ                                                     Αρ.Πρωτ.:11575/2019

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Τμήμα Προμηθειών και Αποθηκών

Πληρ.: Πάνου Ιωάννης

Τηλ.: 2681362208

Fax : 2681362269

e-mail : panou_ioannis@arta.gr

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΏΜΟΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Investment Development and Empowerment Action ’IDEA’» (INTERREG IPA II CROSS-BORDER COOPERATION PROGRAMME (GREECE -ALBANIA 2014-2020)
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΡΤΑΙΩΝ

Διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό υπηρεσιών <«Παροχή υπηρεσιών εξωτερικού εμπειρογνώμονα στο πλαίσιο του έργου Investment Development and Empowerment Action ’IDEA’» (INTERREG IPA II CROSS-BORDER COOPERATION PROGRAMME (GREECE -ALBANIA 2014-2020)> Δήμου Αρταίων», Κριτήριο ανάθεσης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη Προσφορά, η αξιολόγηση των προσφορών των υποψηφίων Αναδόχων, για την επιλογή του καταλληλότερου, θα γίνει βάση κριτηρίων, συνολικού προϋπολογισμού  64.342,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) , Κωδ. ΣΑ -518/6 Η δαπάνη για την εν σύμβαση βαρύνει την με Κ.Α.:69-7341.001 σχετική πίστωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους του Δήμου Αρταίων.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Αρταίων στην Περιφερειακή Οδό & Αυξεντίου 3ος όροφος την Τρίτη 04-06-2019 και ώρα 10:00 π.μ. έως 10:30 π.μ., κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής. Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην υπηρεσία με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην υπηρεσία πριν την καταληκτική ημερομηνία και ώρα του διαγωνισμού.

Αντίγραφα της διακήρυξης για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό  και πληροφορίες γι’ αυτόν παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το γραφείο προμηθειών του Δήμου Αρταίων, (αρμόδιος υπάλληλος: Πάνου Ιωάννης, τηλ.2681362208), καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.arta.gr.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά, ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά.

Η προμήθεια είναι χωρισμένη σε συνολικά δύο (2) ομάδες και είναι στον διαγωνισμό.  Οι υπηρεσίες κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 79410000-1, 79411100-9.

Προσφορές υποβάλλονται για όλες τις ομάδες ή για συγκεκριμένες ομάδες, πάντα όμως η προσφορά θα καλύπτει το σύνολο των ειδών της ομάδος για το οποίο κατατίθεται.  Ο μέγιστος αριθμός ΟΜΑΔΩΝ που μπορεί να ανατεθεί σε έναν προσφέροντα ορίζεται σε 2 (2).

Η Διακήρυξη θα διατίθεται σε πλήρη & ελεύθερη πρόσβαση από το διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου www.arta.gr, στις προκηρύξεις, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών.  Για πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Αρταίων, (αρμόδιος υπάλληλος: Πάνου Ιωάννης,   τηλ.2681362208)

 

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

 

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΏΜΟΝΑ