Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αρταίων την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 09:00 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Αναμόρφωση προϋπολογισμού.
2.Έγκριση διακήρυξης συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την συντήρηση πρασίνου παραποτάμιου πάρκου και αλσυλλίου Αγίων Αναργύρων.
3.΄Εγκριση πρακτικού που αφορά το έργο «Τουριστική προβολή του Δήμου Αρταίων έτους 2019»
4.΄Εγκριση πρακτικού που αφορά την εργασία «Συντήρηση Πρασίνου Αθλητικών Γηπέδων Δήμου Αρταίων (νέες εργασίες)» για το έτος 2019
5.Έγκριση πρακτικού ΙΙ για για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ 2019 (ΜΕ 8ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ)»
6.Απαλλαγή υπολόγου Αντωνίου Άγγελου για χρηματικό ένταλμα προπληρωμής
7.Απαλλαγή υπολόγου Αθανασίου Αρκουμάνη για χρηματικό ένταλμα προπληρωμής που αφορά συμμετοχή του Δήμου στην Διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού ¨TOURNATOUR¨ στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
8.Έγκριση συμμετοχής,και αποζημίωσης των δαπανών μετακίνησης, εκπροσώπων του Δήμου Αρταίων στην Έκθεση Τουρισμού ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2019 και έγκριση αιτήματος εξειδίκευσης πίστωσης.
9.Ορισμός υπόλογου και έκδοση εντάλματος προπληρωμής για τη συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στην Έκθεση Τουρισμού ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2019
10.Έγκριση αιτήματος εξειδίκευσης πίστωσης στον Κ.Α. 00-6443 «Δαπάνες Δεξιώσεων Εθνικών και Τοπικών Εορτών» του προϋπολογισμού έτους 2019 του Δήμου Αρταίων, για την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
11.Έγκριση παράτασης χρόνου παράδοσης της προμήθειας :<>.
12.Έγκριση για την νομική συνδρομή του τέως Αντιδημάρχου Γεωργίου Καραγεώργου και τέως Αντιδημάρχου Γεωργίου Πανέτα, σε ποινική υπόθεση που ανέκυψε κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους.
13.Διαγραφή χρεώσεων από βεβαιωτικούς καταλόγους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ