Πρόταση για παρεμβάσεις προϋπολογισμού που αγγίζει τα 5.258.500,00 ευρώ υπέβαλε ο Δήμος Αρταίων, στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, για έργα αγροτικής οδοποιίας σε δημοτικές ενότητες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης 25 χ.λ.μ αγροτικού οδικού δικτύου σε Βάλτο Βίγλας, Βλαχέρνα, Γραμμενίτσα και Χανόπουλο – Ρόκκα, για την βελτίωση της προσβασιμότητας σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις σε περιοχές του Δήμου Αρταίων.

Η βελτίωση της προσβασιμότητας σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις και η συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στις Δημοτικές Ενότητες Φιλοθέης, Αμβρακικού και Βλαχερνών είναι το φυσικό αντικείμενο της πρότασης.

«Ως Δήμος, ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε δυναμικά. Με αμείωτη ένταση, τα στελέχη του Δήμου, οι συνεργάτες μου με πολλή δουλειά, με πρόγραμμα, με σχέδιο, με όραμα και σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων συνεχίζουμε διεκδικώντας χρηματοδοτήσεις από όλα τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.