Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19
α) είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dimos@arta.gr . Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αρταίων, Περ. Οδός & Γρ. Αυξεντίου, Τ.Κ. 47100 Άρτα Ν. Άρτας, απευθύνοντάς την στο Δήμο Αρταίων υπόψη κ. κα Τόλη Σταυρούλας (τηλ. επικοινωνίας: 2681362282). Σε αυτή την περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.
Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 18/9/2020 έως 28/9/2020.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΡΑ4ΩΨΑ-ΦΒ1

ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ.6 ΑΙΤΗΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ 02.12.2019